Wil je een vakantie boeken? Denk eens aan Duitsland!

Duitsland Eifel

Ben je aan het kijken naar de mogelijkheden van een vakantie? Denk dan eens aan Duitsland! In dit artikel willen we het specifiek hebben over het Eifelgebied. Dit is namelijk een gebied waar jaarlijks onwijs veel mensen op vakantie gaan uit Nederland. En dat is natuurlijk niet zonder redenen. Het is nu eenmaal een erg mooi gebied, en daar vertellen we je in dit artikel graag meer over. Zo zul je zien dat Duitsland Eifel een unieke locatie is.

Duitsland Eifel

Het Eifelgebied

Waar kun je aan denken wanneer je aan het Eifelgebied denkt? Allereerst natuurlijk de Vulkaaneifel. Dit is een vulkaan van 10.000 jaar geleden, welke veel sporen heeft achtergelaten. En dat geeft uiteraard een indrukwekkend uitzicht. Wanneer je van een mooi uitzicht houdt, is het Nationaal Park Eifel uiteraard ook een aanrader. Dit is een bosrijk gebied van zo’n 110 vierkante kilometer. Je vindt hier onwijs veel dieren, waarvan er veel als bedreigde diersoort worden beschouwd. Tevens kun je er kanoën en natuurlijk een mooie wandeling maken door de wandelroutes. Hier vind je ook Ordensburg Volgelsang, wat een trainingscentrum van de Nazi’s was. Wanneer je wel van een uitdaging houdt, kun je het eens beklimmen, het uitzicht is namelijk erg mooi. 

Zoals je ziet heeft het Eifelgebied enorm veel te bieden. En dit is nog maar het begin van dit hele gebied. Er is namelijk nog veel meer te zien en te beleven. En daarom is het zeker een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *