Vuur brengt sfeer in de tuin

De tuin is een heilige plek voor de meeste mensen. Het hebben van een tuin is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend. De bevolking blijft groeien, waardoor het voor steeds meer mensen eerder een appartement dan een rijtjes- of vrijstaand huis wordt. De mensen die wel nog een tuin hebben, maken hier vaak maar al te graag gebruik van. Het is de ideale plek om even tot rust te komen. Een frisse neus halen om de stres van het thuiswerken te kunnen vergeten. Vooral nu iedereen zo vaak thuis is, wordt een tuin steeds meer gewaardeerd. Jouw eigen stukje natuur die gewoon aan jouw huis ligt. Dat is voor veel mensen een fijne uitkomst, waardoor zij niet naar het dichtstbijzijnde park of strand hoeven te gaan om even buiten te kunnen genieten. De sfeer in de tuin is erg belangrijk en dit maakt dan ook of je wel of niet even tot rust kan komen in jouw eigen tuin. Een kleine tip om de sfeer tot een nog hoger niveau te brengen: vuur. Een vuurkorf of vuurschaal in jouw tuin zal nog net even dat extra beetje gezelligheid en sfeer aan jouw tuin toevoegen. Maar wat voegt dit verder dan precies toe aan jouw tuin?

 

In de zomer

’s Zomers is het natuurlijk ideaal om na het eten nog even een lekkere borrel in de tuin te drinken met vrienden en familie. Om het nog gezelliger te maken in de tuin is een vuurschaal dan de ideale optie. Hiermee kan je perfect wanneer het net even te veel aan het afkoelen is in de zomer, toch nog die paar uren langer buiten zitten. Want je wil natuurlijk graag nog even blijven kletsen met je vriendinnen of nog een biertje drinken met wat vrienden. Juist omdat het tot zo laat licht blijft in de zomer, is een vuurschaal ideaal om zichtbare gezelligheid aan jouw tuinfeestje of borrel toe te voegen. 

 

In de winter

’s Winters is een vuurkorf of vuurschaal perfect om toch nog op te warmen in de koude maanden. Een lekkere frisse neus halen in jouw tuin maar niet zitten koukleumen? Stook dan snel een vuurtje op jouw vuurschaal of in jouw vuurkorf. Naast het feit dat de vlammen er in de donkere avond prachtig uitzien, warmen deze je ook nog eens lekker op. Om de winterse sferen helemaal compleet te maken kan je een lekkere warme chocomel met slagroom maken. Boven het vuur kan je dan perfect jouw eigen marshmallows roasten. Heel veel beter dan dit kan het niet worden in de winter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *