Voor ieder raam een geschikte sticker

raamstickers

In de webshop van plakhetzelf.nl kun je naar eigen idee en inzicht je eigen raamstickers ontwerpen, folie voor de woonkamer of op bedrijfsmatig gebied is natuurlijk ook mogelijk. Transparante stickers die ervoor zorgen dat er wel daglicht naar binnen kan komen, maar aan de andere kant kun je wel laten zien wat je wil laten zien aan voorbijgangers. Maar mag er niemand naar binnenkijken, bij bijvoorbeeld een praktijk van een arts dan is er andere folie beschikbaar. 

raamstickers

Laat je eigen ontwerp sticker maken

Wat voor figuur je ook ontwerpt, met de online ontwerper maak je de raamstickers die je wenst. Met gesneden stickers kun je ieder detail tot in de perfectie uit laat komen in de sticker, tevens zijn de stickers in verschillende kleuren verkrijgbaar in de webshop. Wil je folie voor op het raam waarbij je wel naar buiten kan kijken en niet naar binnen, of misschien omgekeerd dan is one way vision folie de perfecte oplossing. Wat je ook zoekt, of welke oplossing je ook wenst bij plakhetzelf.nl vind je de gewenste oplossing.

Ook voor zakelijk gebruik

De raamstickers van plakhetzelf.nl zijn niet alleen geschikt voor particulier gebruik, ook bedrijven maken er veelvuldig gebruik van. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld de naam met het logo van het bedrijf op de ruit, maar ook andere teksten of afbeeldingen kunnen worden aangebracht. Wil je gebruik maken van een tijdelijke uiting of reclame actie, dan is een statische sticker een ideale oplossing. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van lijm, aan beide zijde is de sticker aan te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *