Speed Dating Tips Voor Mannen

Kleed je zoals het hoort

Je persoonlijke stijl laten stralen is een van de grootste sleutels tot een geweldige eerste indruk – en dat is eigenlijk waar het bij speeddaten om draait. Als je nog geen persoonlijke stijl hebt, pak er dan snel een. Als je geen idee hebt, ga dan voor klassiekers – een goed gesneden pak straalt de sfeer van een succesvolle zakenman uit, terwijl een licht gehavend leren jack nooit uit de mode raakt (en je een beetje een bad-boy uitstraling geeft, zelfs als je een investeringsbankier bent).

Werk aan je lichaam

Je lichaam. Lichaamstaal is subtiel, moeilijk te controleren tenzij je weet wat je doet, en een van de snelste manieren om een “blijf weg” signaal af te geven. Leer een beetje over het onderwerp als je de tijd hebt. Leer om te beginnen hoe je zelfverzekerd kunt lopen. Door je schouders naar achteren te doen, rechtop te staan en je pas langzamer te laten lopen, kun je veel zelfverzekerder overkomen. Een snelle, gebogen pas geeft aan dat je weinig zelfvertrouwen hebt, en dat is meteen een afknapper.

Naar je toe leunen als je met je dates praat is cruciaal, maar wees voorzichtig. Te dichtbij en te vaak kan overkomen als stalkerig en behoeftig. Probeer afwisselend naar haar toe te leunen om haar te horen en naar achteren te leunen (zodat zij naar jou toe moet leunen) tijdens je korte gesprek. Vermijd het kruisen van je armen – hoewel deze beweging is ontkracht als een defensieve houding, wordt het nog steeds vaak opgevat als een.

Tip: Welkom bij Speeddaten Eindhoven

Raak haar aan

Nee, niet daar. Een date aaien binnen enkele minuten nadat je haar hebt gezien is een vreselijk idee. We hebben het over subtiele aanrakingen. Als je een miniconversatie begint, raak dan haar arm aan om een punt te benadrukken tijdens een verhaal. Deze ongedwongen intimiteit bootst het echte werk na, en plaatst je automatisch in haar gedachten als iemand bij wie ze zich op haar gemak voelt. Tenminste, als ze haar arm niet terugtrekt. Je kunt dit ook proberen als je opstaat om de tafel te verlaten – laat het er alleen niet uitzien alsof je haar naar het leven staat te grijpen.

Het negatieve bagatelliseren

Dit is een van de meest verwarrende aspecten van speed dating. Je wilt een geweldige eerste indruk achterlaten, maar je wilt geen leugens vertellen die alleen naar buiten komen als je een echte date scoort. Denk aan je speed dating patter bijna zoals je zou een sollicitatiegesprek. Maak jezelf geen waanzinnige (en totaal valse) successen op de hals. Dit doet niets behalve vrouwen vertellen dat je een leugenaar bent.

Uitgelicht: Daarom Speeddaten Utrecht

Maar aan de andere kant komt het uitzenden van negatieve dingen over jou gewoon heel raar over. Zorg voor evenwicht. Niemand is perfect, maar we hebben allemaal wel iets interessants. Woon je bij je ouders? Wees openhartig… maar zorg er wel voor dat je die geweldige freelance baan die je hebt en je toekomstplannen erin verwerkt.

Kijk haar in de ogen

Je weet al dat je niet aan tafel mag staren. Maar misschien heb je gehoord dat als je naar de mond van een meisje kijkt, ze zal denken dat je haar in de ogen kijkt. Dit kan niet verder van de waarheid zijn. Slik het in, haal een paar keer diep adem en kijk haar in de ogen. Vermijd griezelig, stalker-achtig staren, maar maak ten minste een paar keer tijdens je vier minuten contact met haar ogen. Je zult oprechter en zelfverzekerder overkomen, wat beide zeer aantrekkelijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *