Met raamdecoratie op maat hou je de felle zon buiten

De tijd dat je op jezelf ging wonen en aan je oma vroeg of zij dan de vitrages voor je wilde haken is echt wel geweest. Je wilt nu raamdecoratie op maat die ook nog eens heel mooi past bij je interieur. Door te kiezen voor plisségordijnen, overgordijnen, lamellen, shutters of jaloezieën, net welke raamdecoratie het best bij je interieur past, zorg je voor de finishing touch. Want dat is dus vaak het geval: er wordt tijdelijk even iets voor de ramen gehangen en prompt vergeten we dat we daar eigenlijk helemaal niet tevreden over zijn. Door raamdecoratie op maat te laten maken heb je jarenlang plezier van mooie ramen.

Laat raamdecoratie op maat maken

Kies bijvoorbeeld voor shutters. Deze zijn, natuurlijk, in alle standaard maten te koop. Maar wat nu als deze maten niet passen? Dan zit je dus met te kleine shutters. En die doen net niks. Je kunt ze niet goed bevestigen en ze houden ook het felle zonlicht niet helemaal tegen. Het zou toch jammer zijn als je meubels verkleuren doordat je geen raamdecoratie op maat hebt laten maken? Je kunt alle raamdecoratie precies op maat laten maken zoals jij dat wilt. Ook het combineren van verschillende soorten raamdecoratie behoort tot de mogelijkheden.

Kies bijvoorbeeld plissé in de huiskamer en jaloezieën in de keuken

De jaloezieën zijn nu eenmaal wat beter vetvrij te maken dan plisségordijnen. En dus zijn deze beter geschikt voor toepassing in de keuken. Je kunt er, als je dat zou willen, natuurlijk wel voor kiezen om alle raamdecoratie in dezelfde kleur te laten uitvoeren. Zo krijg je alsnog een mooi geheel. Zeker in een huis waarbij de huiskamer en de keuken in één grote ruimte zijn gemaakt, kan dezelfde kleur ervoor zorgen dat er meer rust komt. Ook behoort het tot de mogelijkheden om over de strakke raamdecoratie nog overgordijnen te laten plaatsen. Dit voegt direct meer sfeer toe in huis!

Raamdecoratie in de badkamer

Veel mensen hebben een raam in de badkamer. En wat wil je niet? Dat de buren naar binnen kunnen kijken als jij staat te douchen. Veel mensen kiezen er dan voor om plakfolie op de ramen te plakken. Maar dat werkt lang niet zo goed als zou moeten. Je ziet dan, zeker als het buiten donker is, alsnog het silhouet van degene die in de badkamer staat. Het is dan beter om te kiezen voor lamellen of jaloezieën. Deze kun je open en dicht draaien naar believen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *