Dit zijn de populairste slots van Big time gaming 

wet op Kansspelen op afstand

Big time gaming is een van de populairste slots ontwikkelaars die we momenteel hebben. Ze hebben daarom ook veel verschillende spellen uitgebracht met verschillende thema’s. Deze spellen zijn dan ook razend populair. dit is het eerste van De populairste slots van Big Time Gaming.

Bonanza Megaways Online

Dit is een van de populairste slots van Big time gaming uit 2016 al heeft dit een variantie van medium hoog. Dit spel zie je overal wel langskomen met als thema een mijn. Met de stenen, het ondergrondse en de robijnen heb je echt het idee dat je in een mijn zit. Door een RTP van 96%en 117649 winlijnen is dit een zeer goede aanrader. Bonanza Megaways heeft 6 rollen een een maximale win van 12.000x. De minimale inzet bij dit spel is €0.20 en de maximale inzet is  €20. Bonanza bestaat uit free spins maar helaas geen bonusspel.

Monopoly Megaways

Monopoly Megaways komt uit het jaar 2019 en heeft een hoge variantie. Zoals het spel al zegt is het gebaseerd op het originele spel Monopoly. Met een RTP van 96,39% en 117.64 winlijnen is dit spel zeer populair. Monopoly megaways heeft 6 rollen en 14.700x maximale win. Het heeft een minimale inzet van  €0,10 en een maximale inzet van €20.

Monopoly Megaways heeft en bonusspel en een kans op gratis spins.

Lil’ devil

Dit spel is geproduceerd in 2019 door Big time gaming waarbij de variantie extreem is

Het thema van Lil’ devil is een duivel zoals al in de naam genoemd is, en een engel. Doordat dit twee tegenpolen van elkaar zijn brengt dit veel spanning met zich mee.

Door de 96,93% RTP en de 4.096 winlijnen wordt het spel zeer aantrekkelijk om te spelen. Het spel heeft 4 rollen en je hebt maar liefst kans op 100.00x maximale win.

Met een minimale inzet van €0,10 en een maximale inzet van €20 kan je dit spel spelen.

Er is een bonusspel en een kans op gratis spins.

White Rabbit Megaways

White rabbit Megaways is 2017 uitgekomen met een hoge variantie.

Het thema van dit spel is gebaseerd op de film ‘Alice in wonderland’. Je kan dit herkennen aan het witte konijn, de lachende kat, de rokende rups en de harten koningin. Als je dus een liefhebber van deze film bent is dit spel echt iets voor jou! Met een RTP van 97,24% en 248.832 winlijnen heb je veel kans op de winst. White rabbit Megaways heeft 5 rollen en 13.000x maximale winkansen. Je kan dit spel spelen met een minimale inzet van €0.30 en een maximale inzet van €20. Er zijn ook gratis spins in dit spel te vinden.

Danger high voltage

Dit spel is in 2017 geproduceerd door Big time gaming met een hoge variantie. Het thema zit al in de naam. Het gaat namelijk over stroom. Door de stroom stroken in het spel en de visuals maken ze dit echt waar. Door een RTP van 96,22% en 4.096 winlijnen heb je kans om je slag te slaan. Danger high voltage heeft 6×4 rollen en een maximale win van 15.476x. Het spel heeft een minimale inzet van €0,20 en een maximale inzet van €40.

Er is geen bonusspel aanwezig bij Danger high voltage maar wel free spins.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *