De nieuwe schoenen mode

Mode, het is voor sommige een onbegrijpelijk begrip. Elk seizoen van elk jaar komen er weer nieuwe bepaalde trends op de markt die jij soms totaal niet kunt begrijpen. Denk aan de wijde flared broeken die nu alweer een hele tijd ontzettend populair zijn. We kunnen bijna wel stellen dat geen enkele vrouw niet is gevallen voor deze trend. Een trend is een ontwikkeling op een langer termijn. Een trend komt dus ook niet zomaar. Dit is iets waarover na gedacht wordt of waar modeontwerpers op inspelen vanuit een hype. Er zit dus wel een soort formule achter. Dit is natuurlijk ook het geval met schoenen. Daarom gaan wij vandaag de nieuwe schoenen mode met je bespreken voor nieuwe inspiratie.

Toral

Dit merk zal wellicht niet bekend voorkomen. Toral is een schoenenmerk wat vooral bekend staat om hun stoere cowboyboots. Deze laarsjes zijn de laatste tijd weer een stuk bekender geworden en zie je dan ook vaak voorbijkomen. Ook de echte fashionista’s zoals Lizzy van der Ligt en Yara Michels houden ervan en zie je lopen in de Toral boots. Het is zeker even een andere soort schoen die je misschien normaal draagt, maar dat is ook het leuke eraan! Soms is het ook wel eens leuk om een andere soort schoen aan te schaffen. Zo’n schoen staat bijvoorbeeld ook weer leuk bij totaal andere outfits. Zo kan je weer ene beetje spelen in je kledingkast met nieuwe combinatie en daarbij dus een nieuw paar boots!

Veja dames

Ook heb je hier waarschijnlijk nog nooit van gehoord, maar vanaf vandaag niet meer! Wat vaak een gewoonte is, is dat je bij de bekende merken gaat shoppen. Je hebt nieuwe schoenen nodig en je zal automatisch eerst Nike, Adidas, Dr Martens en dat soort merken checken. Dit is natuurlijk ook helemaal niet erg, want dit geeft alleen maar aan dat je positieve ervaringen hebt met deze merken. Toch is het soms wel jammer dat je hierdoor niet verder kijkt dan je neus lang is. Veja dames is een merk wat vanzelfsprekend heel leuk is voor de dames. De sneakers kan je in sommige opzichten wel vergelijken met New Balance door het model en de details. De sneakers zien er ontzettend leuk en tijdloos uit en lopen ontzettend lekker. De sneakers zijn gemaakt van eco-katoen, wild-rubber en plantaardig gelooid leer. Ze vallen dus onder de hype eco.

Asos

Ook asos blijft een goede voor schoenen. Het voordeel aan Asos is dat je verschillende soorten merken te zien krijgt. Binnen deze merken kan je weer categoriseren in het type schoen en de kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *