De juiste ingrediënten voor haarproducten

Creme of Nature kopen

Als je krullend haar hebt, is het belangrijk dat je goed oplet welke bestandsdelen er in de producten zitten. Verschillende producten zoals siliconen en alcohol, kunnen het haar flink uitdrogen. Een product waar veel natuurlijke bestandsdelen inzitten, is vaak het beste voor je haar. Er zijn tegenwoordig veel merken die dit aanbieden en als jij dit ook eens wilt proberen, dan kan je Creme of Nature kopen. Zij gebruiken alleen maar natuurlijke ingrediënten in hun producten. 

Welke ingrediënten passen bij jouw haar?

Ook al gebruik je een product met alleen maar natuurlijke bestandsdelen, deze ingrediënten moeten wel bij jouw haar passen. Kijk hierbij dus goed naar wat een ingrediënt doet en wat jouw haar nodig heeft.  Veel gebruikte ingrediënten zijn shea butter, kokosolie, arganolie en castor olie. Olie zorgt ervoor dat je haar wordt gevoed en kan het haar sterker maken en herstellen. Arganolie heeft bijvoorbeeld veel Vitamine E en antioxidanten, die jouw haar kunnen voeden. Ook is een olie een goede bescherming tegen hitte, van de föhn of van de stijltang. 

Creme of Nature kopen

Het gebruiken van een olie

Een olie voor in je haar kan je op verschillende manieren gebruiken. De olie is vaak al verwerkt in de producten die dagelijks je gebruikt. Dit zal je zien als je de ingrediënten opzoekt. Als je toch je haar een extra boost wilt geven met olie, dan kan dat op verschillende manieren. Je kunt de olie gebruiken als masker. Maak de olie warm, smeer het door je haar en slaap hier een nacht mee. De volgende ochtend is je haar super zacht. Je kunt ook een klein beetje olie in je haar smeren om het minder pluizig te maken. Omdat een olie goed beschermt, is het ook een goed idee om een olie te gebruiken als bescherming voordat je jouw haar met hitte gaan behandelen. Smeer een klein beetje arganolie in je haar voordat je het gaat föhnen en daarna zal je haar heerlijk zacht aanvoelen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *