Corona proof Valentijn vieren

Dit jaar geen bijzonder uitstapje om onze date mee te verrassen op Valentijn. In plaats daarvan zijn we nog steeds aan huis gebonden. Maar wat kan je dan doen om je lief te verrassen op Valentijn? Om het alsnog een memorabele avond te maken? In deze blog: een Valentijn als nooit tevoren!

Het luxe thuisdiner

Mocht een luxe diner nou echt niet ontbreken in jullie Valentijn ervaring, dan kan je er natuurlijk voor kiezen een gangen menu thuis te laten bezorgen. Veel goede restaurants bieden nu ook de optie aan om thuis maaltijden te bezorgen. En met Valentijn zullen ze dat ongetwijfeld goed promoten.

Een goede toast

Natuurlijk kan je er voor kiezen het luxe diner thuis te halen. Maar bij een smakelijk gerecht hoor net zo goed een smakelijk drankje. Natuurlijk kan je kiezen voor een pakket waar drank en maaltijd op elkaar wordt afgestemd. Maar je kan ook vol gaan voor de goede borrel. Eentje waar je dan ook best wat meer aan uit kan geven. Vier jullie samen zijn bijvoorbeeld met een lekkere wijn. Veel wijnen als cadeau kun je vinden bij Charles.nl. Of ga voor een stevige whiskey, zoals Dewar’s Double Double 32 Year Old, die in 2020 werd bekroond tijdens de International Whisky competition. Ook kan je een gehele wijn- of bier proeverij thuis bestellen!

Een mooi setje

Vaak is een mooie restaurant een goed excuus om je extra netjes te kleden. Maar waarom niet een beetje extra je best doen thuis? Genoeg met die standaard jeans of het go to truitje, pak eens goed uit en wees op je allermooist speciaal voor elkaar! En daarbij mag natuurlijk een mooi lingerie setje niet ontbreken.

Thema avond

Spaans tapas happen met een kan sangria paraat en een Flamenco dans toe, fantastische croissants bakken in een stylish zwart-wit gestreept truitje onder het genot van Franse chansons, of een avond lang oer Hollandse hits draaien met de klompen uit de kast. Bedenk voor deze date-avond een thema en haal alles uit de kast om ieder element in dit thema te maken: van decoratie, muziek, eten en drinken, kleding tot activiteit!

Home crawl

De pubcrawl (kroegentocht) laat nog even op zich wachten. Organiseer daarom deze thuis! Verstop in verschillende kamers van het huis verschillende soorten drankjes die jullie allebei lekker vinden. Met een avontuurlijke Spotify lijst gaan jullie op jacht naar alle drankjes in huis. En bij ieder drankje dat jullie vinden wordt er natuurlijk geproost. Woon je in een studio? Dan zal je iets beter je best moeten doen om de  drank te verstoppen…

Zo wordt met een beetje creativiteit Valentijn alsnog een hele bijzondere avond dit jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *