Boost uw cross trainers workout

Als u op zoek bent naar een trainingsapparaat dat u een geweldige cardiotraining geeft en uw kracht en spiertonus verbetert, dan zijn cross trainers uw go-to-machine. Door een beweging te creëren die het best kan worden omschreven als ‘zoals langlaufen’, richt de crosstrainer zich op bijna elke grote spiergroep in uw lichaam, inclusief de armen, schouders, rug, dijen, kuiten, buikspieren en natuurlijk de billen.

Intervallen cross trainers

Intervaltraining is de snelste manier om uw cardiovasculaire conditie te verbeteren, en het is zo gemakkelijk te doen op een crosstrainer. Het principe van intervaltraining is het herhalen van een cyclus van korte, intensieve uitbarstingen van snelheid, met langzame herstelfasen. Omdat uw conditie is gebaseerd op de snelheid waarmee u herstelt, traint u door deze rotatie van training en herstel te blijven oefenen, uw lichaam om efficiënter te herstellen, waardoor uw conditie wordt verhoogd.

Laat uw armen zakken

Door uw kernspieren te versterken – de buikspieren, onderrug, thoracale en cervicale regio van de wervelkolom – kunt u uw stabiliteit en houding verbeteren, een slankere taille creëren en de symptomen van lage rugpijn drastisch verminderen. Hoewel we vaak denken aan ab crunches en planken als we denken aan core-kracht, kan een crosstrainer ook een effectieve core-versterkende training bieden. Door de handgrepen los te laten, dwing je jezelf om je buik- en kernspieren te gebruiken om je evenwicht te bewaren – een slanker, sterker, jij bent dichterbij dan je denkt.

Trap achteruit om uw bovenbeen te versterken

Als je je evenwicht wilt uitdagen, je behendigheid wilt verbeteren en je quads een training wilt geven die ze niet snel zullen vergeten, probeer dan achteruit trappen. Door achteruit te trappen, voelt u onmiddellijk het verschil als uw lichaam de manier verandert waarop het zijn spieren gebruikt om de achterwaartse beweging uit te voeren.

Duw en trek aan het stuur om het bovenlichaam te versterken

Om uw armen, borst, schouders en rug te versterken, grijpt u gewoon het stuur vast, gebruikt u uw benen niet meer om te trappen en begint u met uw armen te duwen en te trekken om de machine aan te drijven. Zorg ervoor dat u een rechte rug houdt om letsel te voorkomen; het kan zijn dat u de weerstand moet laten vallen om dit te doen. De duwbeweging zal je borst en triceps meer trainen, terwijl de trekbeweging je biceps, schouders en rug meer training geeft. Wissel tijdens uw training twee tot drie intervallen van uw bovenlichaamtraining af voor de beste resultaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *